Generator variante & Statistici si unelte numere loto, Rezultate loto 6 din 49, 5 din 40, Joker si Arhiva loto.


Date luate in considerare

Tipul de joc:
Interval de timp (luna - an):
-
-

Tip statistica / unealta


Va punem la dispozitie in aceasta sectiune, Generator de variante pentru numere loto, statistici si unelte, rezultate loto actualizate pentru jocurile loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, precum si Arhiva loto, functionalitati care speram noi sa va mareasca sansele de castig si sa va ajute in alegerea numerelor loto castigatoare. Unealta de mai sus, va pune la dispozitie gratuit, toate functionalitatile descrise in detaliu pe pagina principala a site-ului nostru, utilizand in spate intreaga baza de date din arhiva loteriei romane, cu extragerile pentru Loto 5 din 40, 6 din 49 si Joker, si un mecanism unic de calcul dezvoltat de echipa noastra, in spatele caruia sta foarte mult efort.


Daca vrei sa sustii efortul depus de noi pentru implementarea acestei unelte, pentru mentenanta, imbunatatirea / adaugarea de noi functionalitati pe viitor, si pentru a o mentine in continuare gratuita, poti face o donatie cu ajutorul link-ului de mai jos. Donatia se face in mod securizat prin intermediul platformei PayPal, cu optiune de a plati direct prin card bancar sau prin intermediul unui cont de PayPal.

Tutorial video pentru generator de variante numere loto, statistici loto, rezultate loto 6 din 49, 5 din 40, Joker si arhiva loto

Lasa-ne un mesaj pe facebook