Rezultatele extragerilor pentru numerele loto Joker, rezultate loto Joker azi


Puteti verifica in aceasta pagina, rezultatele extragerilor pentru numerele loto Joker de azi, si din ultimele saptamani, dar si cateva informatii cu privire la regulile acestui joc de loto, zilele in care sunt planificate extragerile, orele, dar si preturile oficiale de pe site-ul Loteriei Romane.

Rezultatele pentru numerele loto Joker Data

JOKER este jocul de tip LOTO care face parte din portofoliul de produse al Loteriei Romane din anul 2000. Participarea la acest joc se face prin alegerea a doua seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse intre 1 si 45 si unul sau mai multe, cuprinse intre 1 si 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleasi doua domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai impreuna formeaza varianta castigatoare: unul de 5 numere si unul de un singur numar.

Categoriile de castiguri la LOTO Joker sunt urmatoarele:

#1. Categoria 1 - toate cele 5 numere din primul set si JOKER-ul
#2. Categoria 2 - toate cele 5 numere din cele 5 ale primului set
#3. Categoria 3 - oricare 4 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
#4. Categoria 4 - oricare 4 numere din cele 5 ale primului set
#5. Categoria 5 - oricare 3 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
#6. Categoria 6 - oricare 3 numere din cele 5 ale primului set
#7. Categoria 7 - oricare 2 numere din cele 5 ale primului set si JOKER-ul
#8. Categoria 8 - oricare numar din cele 5 ale primului set si JOKER-ul

Preturi oficiale de pe site-ul Loteriei Romane

Ca si in cazul jocurilor 5/40 si 6/49, tragerea Loto Joker are loc, saptamanal, in zilele de joi si duminica, orele 17:30, respectiv 18:10 iar ultimele bilete pentru extragerea din data respectiva pot fi inscrise pana la orele 15:45-16:00.

Daca vrei sa sustii efortul depus de noi pentru implementarea acestei unelte, pentru mentenanta, imbunatatirea / adaugarea de noi functionalitati pe viitor, si pentru a o mentine in continuare gratuita, poti face o donatie cu ajutorul link-ului de mai jos. Donatia se face in mod securizat prin intermediul platformei PayPal, cu optiune de a plati direct prin card bancar sau prin intermediul unui cont de PayPal.


Lasa-ne un mesaj pe facebook