Rezultatele extragerilor pentru numerele loto 6 din 49, rezultate loto 6 din 49 azi


Puteti verifica in aceasta pagina, rezultatele extragerilor pentru numerele loto 6 din 49 de azi, si din ultimele saptamani, dar si cateva informatii cu privire la regulile acestui joc de loto, zilele in care sunt planificate extragerile, orele, dar si preturile oficiale de pe site-ul Loteriei Romane.

Rezultatele pentru numerele loto 6 din 49 Data

Loto 6 din 49 face parte din portofoliul de produse al Loteriei Romane din anul 1993. La acest joc, participantii trebuie sa joace 6 (sau mai multe) numere cuprinse intre 1 si 49, iar pentru a castiga trebuie sa "ghiceasca" 6,5 sau 4 numere dintre cele 6 extrase la tragerea numerelor castigatoare.

Categoriile de castiguri la LOTO 6/49 sunt urmatoarele:

#1. Categoria 1 - toate cele 6 numere extrase
#2. Categoria 2 - 5 numere din cele 6 extrase
#3. Categoria 3 - 4 numere din cele 6 extrase
#4. Categoria 4 - 3 numere din cele 6 extrase

Preturi oficiale de pe site-ul Loteriei Romane

Ca si in cazul jocurilor 5/40 si Joker, tragerea Loto 6/49 are loc, saptamanal, in zilele de joi si duminica, orele 17:30, respectiv 18:10 iar ultimele bilete pentru extragerea din data respectiva pot fi inscrise pana la orele 15:45-16:00.

Daca vrei sa sustii efortul depus de noi pentru implementarea acestei unelte, pentru mentenanta, imbunatatirea / adaugarea de noi functionalitati pe viitor, si pentru a o mentine in continuare gratuita, poti face o donatie cu ajutorul link-ului de mai jos. Donatia se face in mod securizat prin intermediul platformei PayPal, cu optiune de a plati direct prin card bancar sau prin intermediul unui cont de PayPal.


Lasa-ne un mesaj pe facebook